söndag 19 december 2010

Julian ...... Assange blir frisläppt mot borgen medan engelsmännen bestämmer sig för hur de skall göra med honom. Julen får han fira på en polares gods. Assange själv avvisar de svenska åklagarnas våldtäktsanklagelser med att det skall röra sig om en så kallad "honeytrap" (honungsfälla) med kvinnliga agenter som lockbete. Den berömde amerikanske dokumentärfilmaren Michael Moore, som var med och betalade borgen, är med på det spåret och kritiserar i ett öppet brev den svenska regeringen för att driva en skenprocess samtidigt som man blundar för riktiga våldtäkter.

Svaret har dock inte låtit vänta på sig. Som sig bör - den svenska statsfeminismen står ju med rumpan bar inför hela världen och skrattas ut i de internationella medierna. I en stor mediakampanj vill man nu göra detta till en fråga om stackars tjejer som blir sexuellt utnyttjade. Självklart; sex säljer och det är alltid lätt att slänga fram stackars tjejer. Killar kan tydligen inte utnyttjas.

Jag tror emellertid att Assange och Moore skjuter bredvid målet. Liksom den av the Guardian citerade WikiLeakskällan "Harold" handlar inte om att CIA gillrade en fälla med lättklädda svenskor för att få Assange utvisad till USA. Snarare rör det sig om ett dement svenskt rättssystem baserad på en avart av anglo-amerikansk radikalfeminism a'la SCUM som omvandlar varje form av sexuellt umgänge till potentiell våldtäkt och gör varje man till misstänkt våldtäktsman. Det är detta ruttna system som vi måste våga prata om. Det är dags att vi vädrar ur det svenska samhället på sina gamla spöken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar