torsdag 9 december 2010

"Rape" she cried

Vad är egentligen målsägarsidans agenda?

Socialdemokraten och före detta Jämställdhetsombudsmannen (JämO) Claes Borgström är en uttalad feminist. Han utsågs till JämO av radikalfeministen Margareta Winberg, har uttalat stöd för tanken på straffskatt för män och ville att Sverige skulle bojkotta fotbolls-VM i Tyskland på grund av landets liberala sexköpslagar. Efter att han slutade som JämO bildade han en advoktabyrå med Thomas "Big Brother" Bodström (före detta socialdemokratisk justitieminister) och företräder nu de kvinnor som anklagat Julian Assange för sexuellt ofredande.

En av dessa kvinnor är Anna Ardin som arbetat (och eventuellt fortfarande arbetar för) den svenska staten. Anna Ardin har som det tycks skrivit en "sjustegsmodell" för att komma åt och svartmåla folk.

7 steg för rättslig hämnd av Anna Ardin

19 januari 2010


"Steg 1

Tänk igenom väldigt noga om du verkligen ska hämnas.

Steg 2

Tänk igenom varför du ska hämnas. Du behöver alltså inte bara vara på det klara med vem du ska hämnas på utan också varför. Hämnd ska aldrig riktas mot bara en person, utan även möta en viss handling.

Steg 3

Proportionalitetsprincipen.

Kom ihåg att hämnden inte bara ska matcha dådet i storlek utan även i art.

En bra hämnd är kopplad till det som gjorts mot dig.

Om du till exempel vill hämnas på någon som varit otrogen eller som dumpat dig, så bör straffet ha något med dejting/sex/trohet att göra.

Steg 4

Gör en brainstorm kring lämpliga åtgärder för kategorin av hämnd du är ute efter. För att fortsätta exemplet ovan så kan du paja ditt offers nuvarande relation, fixa så att dennes nye partner är otrogen eller se till att han får en galning efter sig.

Använd din fantasi!

Steg 5

Tänk ut hur du kan hämnas systematiskt.

Kanske kan en serie brev och foton som får den nya att tro att ni ännu ses bättre än bara en stor lögn vid ett enstaka tillfälle?

Steg 6

Ranka dina systematiska hämndscheman från låg till hög i termer av troligt lyckat genomförande, krävd insats från dig samt grad av tillfredsställelse om du lyckas.

Den ideala hämnden ligger givetvis så högt som möjligt i dessa staplar, men ofta kan en ökad insats av arbete och kapital ge säkrare output för de andra två, egentligen viktigare parametrarna.

Steg 7

Skrid till verket. Och kom ihåg vilket ditt mål är medan du opererar, se till att ditt offer får lida på samma sätt som han fick dig att lida."


Våldtäktsanklagelser har redan tidigare förespråkats (och säkert praktiserats) som vapen av radikala feminister.

Vi har alltså en advokatbyrå nära lierad med den svenska politiska makten som företräder en feminist nära lierad med den svenska politiska makten i våldtäktsanklagelser mot en man som företräder en whistle-blower-organisation som betraktas som ett hot mot den västerländska (och därmed även svenska) politiska makten. Det är nästan lite för många sammanträffanden för att vara ren slump. Dessutom har det framkommit att Anna Ardin var en av de personer som bjöd in Assange till Sverige.

Vad kan vi då säga om överåklagaren Marianne Ny, som lyckades få målet öppnat igen och Assange arresterad i London? Hon är feminist, tydligen kamrat med Borgström och nära lierad med den svenska politiska makten. "Case closed" som dom säger i Boston legal.

Arbetar dessa människor för den svenska staten (på order av CIA och amerikanska UD) och använder de systematiskt svartmålningskampanjer för att bli av med politiska fiender? I så fall kan vi sannerligen tala om rättsröta i ordets sanna betydelse.

Jag ställer mig försiktigt avvaktande till huruvida detta skulle vara ett beställningsuppdrag åt amerikanska staten eller ej. Hur som helst är det ett närmast övertydligt exempel på hur den svenska statsfeminismen och sexuallagstiftningen skapat ett dement system som är till fara för enskilda medborgare. Det är dags att vi slutar använda våldtäktsanklagelser och "kriget mot patriarkatet" som universalvapen i alla tänkbara konflikter samt att vi på allvar studerar hur statsfeminismen genomsyrat och korrumperat det svenska systemet. Den radikalfeministiska retoriken har skapat ett samhälle där folk ständigt måste frukta att vara nästa offer för falska sexbrottsanklagelser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar