tisdag 26 april 2011

Bigotteri

"När den 46-årige mannen försvann in hos den prostituerade kvinnan smög poliserna fram och lyssnade genom väggen. På så vis fick de bevis för att en sexakt pågick. Mannen greps utanför och på tisdagen dömdes han i Karlskrona till dagsböter för köp av sexuell tjänst, rapporterar TV 4 Nyheterna Växjö.

Brottet ska ha skett i september förra året. Mannen och kvinnan fick kontakt via internet och polisen bedrev redan spaning mot hennes bostad."

Källa: SvD


Läs detta två gånger. Så många tankar väcks inom mig att jag kokar. "Brottet" skulle ha skett i september förra året! Vilket brott? Brottet att ha sex? Brottet att ha sex utan att först meddela staten? Sverige har blivit en sexualfientlig bigotteristat. Jag skäms! Är det okej att polisen lyssnar genom folks väggar för att höra om de har omoraliskt sex eller ej? Detta är ett så höggradigt övergrepp på folks
integritet att ord saknas. Att sedan SvD sväljer detta intrång utan att ens nämna likheten med Irans moralpoliser är ofattbart. Jävla högerkonservativa dubbelmoral. Det är okej att jaga folk som lever syndigt, bara man inte gör det i islams namn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar