onsdag 18 maj 2011

Statsfeminismen: en krigsförklaring.

Vad vill statsfeministerna? Vill de att vi ska ta av oss våra genusstereotypa glasögon och se de kvaliteter som finns bortom folks könstillhörighet? Strävar de efter ett jämlikt samhälle där kompetens är viktigare än vad man har mellan benen?

Nej, jag tror inte det. Statsfeministerna vill ha ett krig mellan könen, inte jämlikhet och rättvisa. De strävar inte efter att göra våra könstillhörigheter sekundära utan efter att förstärka dem tills det enda som betyder något är om vi har fötts med XX eller XY-kromosomer. De är könstillhörighetens motsvarigheter till rasister och kämpar för att skapa könstillhörighetens motsvarighet till apartheidstaten. Det spelar ingen roll om du är den som alltid diskar, städar, tvättar kläder, stryker, tar hand om barnen eller handlar mat på Konsum. Är du en man så kommer du alltid att vara deras fiende och en som förtrycker kvinnor. Då har du nämligen fötts med fel kromosompar och är därmed en del av "Den manliga könsmaktsordningen" (statsfeminismens eget ZOG).

Statsfeministernas överideologer heter ofta "af" eller "von" i efternamn, har lägenhet i Östermalm eller Gamla stan och fina titlar med universitetsanknytning. Och trots alla de privilegier som de ärvt lägger de gärna ord i tonårstjejers eller sexarbetares munnar. Vad tjejerna själva har att säga är inte lika viktigt, för de kan ju vara lurade av patriarkatet - till skillnad från genusprästerskapet vilka är födda med att bära sanningens klart lysande gåva i sina munnar. De är en samling frigida tanter som hatar sex. I likhet med andra fundamentalister anser de nämligen att sex är djävulens verk. För att fortsätta analogierna: Djävulen är "Patriarkatet" och sex handlar uteslutande om underkastelse och övergrepp. Sex är jättefarligt. Porr är farligt och borde förbjudas. Nakna kvinnokroppar är jättefarliga och borde täckas med kläder. Allt som lockar män till att objektifiera kvinnokroppen är livsfarligt och borde förbjudas. Farligast av allt är sexuell frigörelse eftersom den inte betraktar kvinnor som viljelösa offer utan som jämlika sexutövare, vilket inte passar in i den statsideologiska världsbilden. Kvinnor är passiva, män är aktiva och sex är våldtäkt.Som om analogierna inte slutade där; Statsfeministerna har sin egen sharialagstiftning: Antisexlagstiftningen. I antisexlagsbuketten ingår exempelvis den berömda sexköpslagen och det senaste förslaget - Lagen om samlagskontrakt (SOU 2010:71) som innebär att ... tja .. ett kontrakt måste skrivas för att få ha sex.

Jag citerar Jessica Rosencrantz (riksdagsledamot och ordförande i MUF) ypperliga svar (SvD, 13/5 2011) på feministtanten Madeleine Leijonhufvuds brandtal till den nya morallagens försvar:

”Den 15-åring som halvsovande blir penetrerad bakifrån på soffan hon fått låna när nattbussen gått – hon får skylla sig själv.”

Det skriver Madeleine Leijonhufvud (8/5) och argumenterar för att sex utan samtycke borde vara våldtäkt i fråga om ungdomar. Men exemplet är missvisande, avslöjar en föråldrad syn på tjejer och saknar helt verklighetsförankring.

Enligt nuvarande lagstiftning och praxis krävs det inte fysiskt motstånd för att ett samlag ska vara våldtäkt. Det räcker med att säga nej. Om flickan i fråga skulle befinna sig i ett hjälplöst tillstånd på grund av berusning, medvetslöshet eller dylikt är samlag alltid våldtäkt, med eller utan ett nej.

Vad menar då Leijonhufvud med sitt exempel? Att nyktra, normala och friska tjejer är hjälplösa våp? Det är en både föråldrad och förnedrande föreställning. Unga flickor som missat nattbussen är inget skäl att införa en sträng samtyckeslag.

Vidare är verkligheten helt enkelt sådan att unga killar och tjejer i dag varken ger eller begär något uttryckligt samtycke vid sex. Frivilligt, lustfyllt och kärleksfullt sex föregås inte av formella godkännanden – det kan ingen paragraf ändra på. En samtyckeslag skulle bara innebära att var och varannan ungdom blir både våldtäktsoffer och gärningsperson. Det är fullständigt orimligt!


I statsfeministernas värld smetas våldsamma överfall i parker tillsammans med samlag utan kontrakt och köp av sexuella tjänster ut till ett intetsägande "övergrepp". Detta är både ett hån mot offer för riktiga våldtäkter och mot män som utan skuld anklagas för övergrepp. Män kan förövrigt aldrig utsättas för övergrepp. Män kan heller inte sälja sex. Detta trots siffror som pekar på motsatsen. De är och förblir förövare. Det ligger nämligen i mannens natur. Statsfeministerna lider nämligen av en ytterst essentialistisk syn på människan: närmast att likna vid rasbiologiska resonemang. Ty trots deras förment konstruktivistiska inställning faller de ständigt tillbaka på resonemang som bottnar i naturliga egenskaper och genetik:

Män är och förblir avskum. Deras handlingar har ingen betydelse för hur de skall betraktas. Statistik och forskning är också irrelevant. Såtillvida det inte stärker statsfeministernas resonemang; därav den påhittade "vetenskapliga" disciplinen genusforskning (vilken är skapad enkom för att styrka statsfeministernas påståenden) samt inpetandet av "genusvetenskap" i diverse kurser och utbildningar över alla universitetens ämnesgränser - från matematik till etnologi. Allt skall bevisas med genusvetenskap, liksom allt inom Sovjetsamhället skulle bevisas med den historiska materialismen. Är matematiken genusneutral? Borde historia inte heta herstoria? Är nationalekonomi ett uttryck för patriarkatets förtryck av kvinnorna?Kvinnor är i sin tur offer och änglar. Eller kanske snarare: horor eller madonnor. För inte alla kvinnor är heliga och rena. De som älskar att ha sex med män, de som sexarbetar, de som strippar, de som gillar porr. Alla är de fallna, nedsmutsade av männen och lurade att uttala männens åsikter.

Genusprästerskapet har tämjt en hel hord av lagstiftare och mediepersonligheter. Riksdagen är deras verktyg i den världsliga tillvaron bortom de genusvetenskapliga sanningarnas höga sfärer. Riksdagsmännen är i sin tur en samling fega krakar som (med få undantag) viftar på svansarna och lägger sig på rygg för att framstå som mest politiskt korrekta. De skämmer ut Sverige inför en hånskrattande omvärld och placerar landet bland världens sexualfientliga fundamentaliststater.

Jag förklarar öppet krig mot statsfeministerna. Tiden för dialog är förbi. Fundamentalister vägrar att lyssna på vettig argumentation. De är gamla och vet att snart kommer att förlora och förpassas till idéhistoriens sophög. Därför kämpar de med näbbar och klor för att driva igenom sitt genutopia - deras kalifat - Medeastaten. Låt oss enas i kampen. Vi är många och kommer att vinna. Vi kommer att krossa deras sjuka och degenererade ideologi.

Tillsammans kan vi driva riksdagen och Sverige i rätt riktning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar