söndag 22 januari 2012

Dåren - den första boken om Eddie MeduzaDen 17 januari 2002 avled ett sant svenskt original, Errol Norstedt (mer känd som Eddie Meduza), och ändade så en ytterst krokig livsbana kantad av stora musikaliska framgångar och djupa personliga kriser. En tillvaro till bredden fylld av musik, kvinnor, alkohol och turbulenta skandaler.

Errol Norstedt gick bort för ett helt decennium sedan så det är sannerligen på tiden att boken om hans liv nu kommer ut. Och den stunden har äntligen infunnit sig. Här är resultatet av oräkneliga timmar av Errolstudier, e-boken om Errol Norstedt; ”Dåren – En bok om världens vackraste man”.

Läs historien om den unge västgötske pojken som gick från mobbad och misshandlad yngling till att bli raggarnas konung, listetta och mediernas favorithatobjekt.

Denna bok bygger på principen om läsardeltagande. Konstruktiva förslag på hur boken skulle kunna förändras eller förbättras kommer att tas under allvarligt övervägande. Läsare som bidragit till att göra den ultimata boken om 'världens vackraste man' ännu bättre kommer att omnämnas som medförfattare till detta expansiva verk.

Passa på att köpa ditt exemplar redan nu. Se unika bilder och outgivna skivomslag. De tio första personer som beställer boken kommer att få ett signerat exemplar av den kommande pappersboken skickade hem till sig.

Läs mer på bokförlaget Sotinges hemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar